SCIENTOLOGY I DAG

DEN HURTIGST VOKSENDE RELIGION I DET 21. ÅRHUNDREDE

Scientology bringer fred og skaber en civilisation: Scientology kirken siger farvel til et år med grænseløs vækst og resultater

LOS ANGELES, CALIFORNIEN31. DECEMBER 2016

Nytårsfesten fejrede en bølge af nye kirker og bød på et stort opbud af bedrifter inden for alle religionens virkefelter i de sidste 12 måneder.

find ud af mere

Freewinds’ årsdag for Jomfrurejsen hyldes 12 uforglemmelige måneder for Scientology

CARIBIEN20. JUNI 2016

Erfarne scientologer går om bord på Freewinds for en uge i juni at deltage i planlægningen af kirkens ekspansion og fejringen af et forbløffende år med triumfer.

find ud af mere

En magisk fødselsdagsgalla kaster glans over arven efter grundlæggeren L. Ron Hubbard

CLEARWATER, FLORIDA 13. MARTS 2016

Tusinder samles i Scientologys åndelige hovedstad i Clearwater, Florida, til en blændende weekend, hvor religionens grundlægger – L. Ron Hubbard (LRH) fejres.

find ud af mere

Scientology byder velkommen til 2016, som følger et år med uovertruffen vækst og udvikling

LOS ANGELES, CALIFORNIEN 31. DECEMBER 2015

Ved et galla-arrangement i det kendte Shrine Auditorium i Los Angeles fejrer tusinder af mennesker i anledning af nytåret 12 måneders inspirerende udvikling i 2015, som står som en periode med historisk vækst for vores religion.

find ud af mere

Den Internationale Forening af Scientologer markerer et år med enestående global gennemslagskraft

EAST GRINSTEAD, STORBRITANNIEN 23. OKTOBER 2015

Under IAS’ 31-årsdag på Saint Hill i England skinner der et strålende lys over Scientologys formidable ekspansion og enestående rækkevidde som kulminationen på 12 måneders ekstraordinære resultater verden over.

find ud af mere

Freewinds er det 27. gang, man har fejret årsdagen for Jomfrurejsen og igen med en ugelang arbejdsuge omkring Scientology kirkens ekspansion

CARIBIEN22. JUNI 2015

200 af de mest engagerede scientologer fra hele verden satte hinanden stævne på de smukke øer i Caribien for at gå om bord på et nyrenoveret krydstogtskib som starten på festligholdelse af et fantastisk år og spirituelle oplevelser igennem en hel uge.

find ud af mere

30 år med IAS, der har skabt forbedringer i hele verden

EAST GRINSTEAD, STORBRITANNIEN17. OKTOBER 2014

Det hele begyndte i 1984, en tid hvor Scientology kun fandtes i 39 nationer i verden. Tredive år senere kommer medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer (IAS) fra 130 lande i hele Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika og Australien, og det styrker kirkens position som den eneste verdensreligion, der er dukket op i det 20. århundrede, og som stadig klarer sig fint i det 21. århundrede.

find ud af mere

Scientology motorskibet Freewinds fejrer 25 år med humanitært beredskab

CARIBIEN21. JUNI 2014

Lørdag den 14. juni om aftenen kunne man se fyrværkeri over St. Kitts Bay, da Scientology motorskibet Freewinds stævnede ud på sit 25-års jubilæumskrydstogt.

find ud af mere

Fejrer 2013: Året med storslåede bedrifter

CLEARWATER, FLORIDA 1. JANUAR 2014

Scientologys nytårsevent, der blev afholdt i Clearwater i Florida, var afslutningen på et år, som kun kan beskrives som det mest monumentale nogensinde for Scientology.

find ud af mere

Scientologer fra 172 nationer erklærer: Vi er IAS!

CLEARWATER, FLORIDA 30. NOVEMBER 2013

En ridder på en hvid hingst. Et militærorkester med trommer og sækkepiber. Mere end 6.500 scientologer, der repræsenterede omkring 50 nationer, gik ind i den store sal for at fejre.

find ud af mere

Teknologiens Guldalder fase II: Scientology Broen til Fuldkommen Frihed

CLEARWATER, FLORIDA 17. NOVEMBER 2013

Dette var det mest storslåede øjeblik i vores historie.

Den største samling af scientologer nogensinde.

Tre episke eventer: en uforlignelig og banebrydende syv-timers briefing fra mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center.

find ud af mere

Fort Harrison fuldt ud restaureret

CLEARWATER, FLORIDA 14. MARTS 2009

Mere end 6.000 scientologer fra over 50 nationer fyldte gader og fortove i Fort Harrison Avenue den 14. marts 2009, da Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, David Miscavige, klippede snoren og indviede Fort Harrison – det nyligt istandsatte vartegn i Clearwater, Florida.

find ud af mere