SCIENTOLOGI I DAG

DEN HURTIGST VOKSENDE RELIGION I DET 21. ÅRHUNDREDE

Scientologi bringer fred og skaber en civilisation: Scientologi kirken siger farvel til et år med grænseløs vækst og resultater

LOS ANGELES, CALIFORNIEN31. DECEMBER 2016

Nytårsfesten fejrede en bølge af nye kirker og bød på et stort opbud af bedrifter inden for alle religionens virkefelter i de sidste 12 måneder.

find ud af mere

30 år med IAS, der har skabt forbedringer i hele verden

EAST GRINSTEAD, STORBRITANNIEN17. OKTOBER 2014

Det hele begyndte i 1984, en tid hvor Scientologi kun fandtes i 39 nationer i verden. Tredive år senere kommer medlemmer af Den Internationale Forening af Scientologer (IAS) fra 130 lande i hele Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika og Australien, og det styrker kirkens position som den eneste verdensreligion, der er dukket op i det 20. århundrede, og som stadig klarer sig fint i det 21. århundrede.

find ud af mere

Scientologi motorskibet Freewinds fejrer 25 år med humanitært beredskab

CARIBIEN21. JUNI 2014

Lørdag den 14. juni om aftenen kunne man se fyrværkeri over St. Kitts Bay, da Scientologi motorskibet Freewinds stævnede ud på sit 25-års jubilæumskrydstogt.

find ud af mere

Fejrer 2013: Året med storslåede bedrifter

CLEARWATER, FLORIDA 1. JANUAR 2014

Scientologis nytårsevent, der blev afholdt i Clearwater i Florida, var afslutningen på et år, som kun kan beskrives som det mest monumentale nogensinde for Scientologi.

find ud af mere

Scientologer fra 172 nationer erklærer: Vi er IAS!

CLEARWATER, FLORIDA 30. NOVEMBER 2013

En ridder på en hvid hingst. Et militærorkester med trommer og sækkepiber. Mere end 6.500 scientologer, der repræsenterede omkring 50 nationer, gik ind i den store sal for at fejre.

find ud af mere

Teknologiens Guldalder fase II: Scientologi Broen til Fuldkommen Frihed

CLEARWATER, FLORIDA 17. NOVEMBER 2013

Dette var det mest storslåede øjeblik i vores historie.

Den største samling af scientologer nogensinde.

Tre episke eventer: en uforlignelig og banebrydende syv-timers briefing fra mr. David Miscavige, Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center.

find ud af mere

Fort Harrison fuldt ud restaureret

CLEARWATER, FLORIDA 14. MARTS 2009

Mere end 6.000 scientologer fra over 50 nationer fyldte gader og fortove i Fort Harrison Avenue den 14. marts 2009, da Bestyrelsesformanden for Religious Technology Center, David Miscavige, klippede snoren og indviede Fort Harrison – det nyligt istandsatte vartegn i Clearwater, Florida.

find ud af mere