Scientologi kirkens officielle hjemmeside: L. Ron Hubbard, Dianetik, Hvad er Scientologi?, bøger, tro, David Miscavige

SCIENTOLOGI I DAG

Scientologi kirke åbner dørene og byder velkommen til befolkningen fra tre stater

Scientologi Kirken i Cincinnati fejrede åbningen af sit nye store hjem den 25. februar. Over tusind scientologer deltog i indvielsen sammen med embedsmænd fra staten, amtet og byen.

læs mereL. RON HUBBARD
Grundlægger af Dianetik og Scientologi

Der findes kun to kriterier for et vellykket liv, bemærkede L. Ron Hubbard engang: ”Fik man gjort det, man havde til hensigt at gøre?” Og var andre mennesker glade for, at man havde levet?” Som bevis på det første har vi hele hans livsværk inklusive de mere end 12.000 skrevne værker og 3.000 indtalte foredrag om Dianetik og Scientologi.

find ud af mere, besøg: www.lronhubbard.org

 

HVAD ER SCIENTOLOGI?

Scientologi er en religion i den bedste betydning af ordet, da den hjælper med at bibringe mennesket fuldkommen frihed og sandhed. De essentielle læresætninger i Scientologi er følgende:

Du er et udødeligt, åndeligt væsen.

Din erfaring strækker sig langt ud over en enkelt livstid. Og dine evner er ubegrænsede, også selvom du ikke lige nu har virkeliggjort dem.

Ydermere er mennesket grundlæggende set godt. Det søger at overleve. Dets overlevelse afhænger af personen selv, hans fæller og hans opnåelse af samhørighed med universet.

find ud af mere

DAVID MISCAVIGE:

Ved roret under Scientologis eksplosive vækst

David Miscavige er den kirkelige leder af Scientologi religionen. Fra sin position som Bestyrelsesformand for Religious Technology Center (RTC) bærer David Miscavige det endelige ansvar for at sikre den standardmæssige og rene anvendelse af L. Ron Hubbards teknologier samt for at holde Scientologi virkende.

find ud af mere