Scientology: The Fundamentals of Thought

HVAD ER SCIENTOLOGI?

Intet besvarer det spørgsmål tydeligere
end filmatiseringen af denne bestseller.
SCIENTOLOGI: TANKENS GRUNDBEGREBER
Tilgængelig som
kombineret Blu-ray + dvd-pakke
Se et uddrag

Hvad er ”meningen med livet”? Der er så mange af os, der bruger det meste af livet på at lede efter svaret på dette ældgamle spørgsmål. Tja, hvad hvis du hele tiden havde haft svarene, og det eneste, du manglede, var redskaberne til at få adgang til dem?

I denne banebrydende film, Scientologi: Tankens grundbegreber, vil du begynde på en bemærkelsesværdig rejse, hvor du vil mestre livets redskaber, efterhånden som du gør den vigtigste opdagelse, du nogen sinde vil gøre, og får viden om dig selv.

Lær og brug med det samme de grundlæggende processer og principper, der definerer, hvordan livet fungerer. Opnå en komplet forståelse af sindet, ånden og livet. Find ud af, hvad der motiverer dine og andres handlinger, og fjern barriererne, der forhindrer dig i at udnytte det ekstraordinære potentiale, du har forankret inde i dig.

Livet er et spil – og rent ud sagt, så er reglerne her. Du kan blive lykkeligere, mere duelig, spille et bedre spil og styre alt det, livet har at tilbyde.

Scientologi – betragt den livskraft, som er dig.

Svarene på livets spørgsmål – bragt til live

Denne bog, Scientologi: Tankens grundbegreber, er det anbefalede første trin til at forstå de grundlæggende teorier og principper i Scientologi. Denne film udforsker hvert kapitel og forstærker hvert aspekt af bogen på et visuelt plan. Begreberne i hvert kapitel bliver fremhævet i disse forfilm. Nyd den spændende rejse ind i dig selv.

STUDÉR HVERT KAPITEL

Handlings-
cyklussen

der afslører, hvad der ligger til grund for den fortsatte cyklus med skabelse, overlevelse og ødelæggelse – en cyklus, der synes uundgåelig i livet, men som kun er en tilsyneladenhed.

Eksistens-
tilstandene

der omfatter alt liv og al leven – og med hvilke man i sandhed kan Være.
De
otte
dynamikker

som alt liv er inddelt efter, og som man kan bruge til at løse puslespillet omkring dens egen tilværelse.

ARC-
trekanten

Der findes en trekant af betydelig vigtighed i Scientologi, og evnen til at bruge den giver en meget større forståelse af livet.

Årsagen
der besvarer

spørgsmålene om ”hvad det hele drejer sig om,” og som forklarer de faktiske bestanddele i overlevelse, lykke og selve livet.

Menneskets
bestanddele

Den udførlige beskrivelse af Ånd, Sind og Krop, deres anatomi og indbyrdes forhold i ethvert væsen.
Handlingscyklussen Eksistenstilstandene De otte dynamikker ARC-trekanten Årsagen Menneskets bestanddele
Handlingscyklussen
Eksistenstilstandene
De otte dynamikker
ARC-trekanten
Årsagen
Menneskets bestanddele

Handlingscyklussen, der afslører, hvad der ligger til grund for den fortsatte cyklus med skabelse, overlevelse og ødelæggelse – en cyklus, der synes uundgåelig i livet, men som kun er en tilsyneladenhed

Eksistenstilstandene, der omfatter alt liv og al leven – og med hvilke man i sandhed kan Være

De otte dynamikker, som alt liv er inddelt efter, og som man kan bruge til at løse puslespillet omkring ens egen tilværelse

Affinitets-, realitets- og kommunikationstrekanten, der afslører og forklarer de principper, der ligger til grund for virkelige menneskelige forhold

Årsagen, der besvarer spørgsmålene om ”hvad det hele drejer sig om”, og som forklarer de faktiske bestanddele i overlevelse, lykke og selve livet

Menneskets bestanddele, den udførlige beskrivelse af Ånd, Sind og Krop, deres anatomi og indbyrdes forhold i ethvert væsen

Betagende visuel klarhed

Fremhæver hvert begreb i bogen
Bokspakke
Blu-ray
Dvd
Filmguide

På film for første gang nogen sinde med helt ny klarhed


Søger du efter svarene på, hvordan livet virker? Denne film indeholder en livsændrende viden for alle, der studerer livet. De grundlæggende principper i Scientologi har aldrig nogen sinde før været lettere at forstå og anvende på alle begrebsmæssige niveauer. Det første skridt i retning af at kende dig selv begynder her.

Særligt introducerende internettilbud.
Kun i en tidsbegrænset periode.

Indeholder

  • 2 cd’er både Blu-ray og en dvd
  • En komplet filmguide
  • Gratis tilbud om personlighedstest
  • Gratis kataloger om Dianetik og Scientologi begynderbøger
  • Gratis forsendelse