UNGE FOR MENNESKERETTIGHEDER: GRATIS HÆFTER OG GRATIS INFORMATIONSPAKKE

Vælg venligst nedenfor.

  Hæftet Historien om menneskerettigheder

Dette illustrerede hæfte indeholder en forkortet udgave af Verdenserklæringen om Menneskerettighederne for unge og voksne, suppleret med en introduktion, en kort beskrivelse af emnets historie og udvalgte citater fra velkendte menneskerettighedsfortalere.


Hæftet Hvad er menneskerettigheder?

En illustreret vejledning for børn, der forklarer menneskerettighederne, og som indeholder alle de 30 artikler i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne, skrevet på et letforståeligt sprog.


Kend dine rettigheder – dvd og informationspakke

Til dem, der gerne vil gøre noget for at gøre menneskerettighederne til virkelighed for hele menneskeheden, giver denne handlingspakke redskaberne til lige netop at gøre dette. Den indeholder de præcise trin til at øge bevidstheden om menneskerettigheder i ethvert lokalsamfund og indeholder også en dvd med 30 public service-meddelelser, der illustrerer hver af de 30 artikler indeholdt i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne.

LINKS MATERIALERNE
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Dette er et obligatorisk felt.

For at behandle din anmodning indvilliger du i, at dine kontaktdata eventuelt bliver giver videre til den enhed, almennyttige organisation og/eller serviceudbyder, som udfører leveringen af den bestilte information eller de bestilte materialer. Du kan senere til enhver tid og uden omkostninger gøre indsigelse mod fremtidig brug af dine kontaktoplysninger ved at sende en e-mail til unsubscribe@scientology.net. For yderligere oplysninger, se voresfortrolighedserklæringogvilkår for brug